Overview

The redevelopment included the construction of a new two story pavilion bar and restaurant with a raised viewing terrace. This new cylindrical feature building, aptly called ‘The Circle’, provides wrap around views over the track and parade ring, with café / bar facilities on the ground floor, and an owners & trainers lounge on the 1st floor.

The existing self-service restaurant was partially demolished, with the remaining space renovated for change of use as offices and a drop-in childcare center.

The existing steel roof over the north stand was replaced with a new lightweight roof structure, along with upgrade works to the terrace building, parade ring and stables.

The project also included for the installation of an emergency back-up generator, extensive site-works including general landscape improvement works.

Partly funded by the Horse Racing Ireland (HRI) Racecourse Capital Development Scheme, the existing racecourse remaining fully operational during the course of works

Client: Naas Racecourse PLC

Service: Full Quantity Surveying Services

Scale: 1280m2 GIFA works, plus parade ring, terrace, and stables upgrades

By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. If you do not accept the use of cookies, simply exit the site. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close